söndag 31 juli 2011

Sturms



I dag har vi varit till Sundsvall och månads handlat. När vi kom hem packade vi ihop lite fika och for till Sturms. Solen hade synd nog redan hunnit gått ner, men det var skönt och fridfullt ändå. Men nu är det kväller. Sov gott alla!

onsdag 27 juli 2011

Nya ting



Så var man tillbaka på jobbet igen då! Det har kommit in en hel del nya prylar under de tre veckor jag har haft semester, så jag slog till på en del :) Vasen, blomkrukan och två av ljuslycktorna köpte jag. Den höga ljuslyktan hade jag sedan tidigare. Så jag tänkte att de tre skulle passa perfekt ihop och jag hade tur, för det gjorde dom :) De två svarta dekorations bollarna har jag köpt på Villa Nygammalt för en 1oá.

måndag 25 juli 2011

Sommar






Jag måste muntra upp mig själv i detta trista väder och för att min semester är slut. Med lite vackra sommarbilder från vår lilla semester tripp. Skulle vilja vrida tillbaka tiden om det bara gick :) Så att resan stod fram för oss! och inte redan var avklarad. Men man får väl ta små helg turer i stället, :) bara vädret ville bli bättre någon gång!

söndag 24 juli 2011

Lite ny pysslat




I torsdags när jag var hem till Ovanåker gick jag till stationshuset en sväng. För de har en liten loppis där och då hittade jag dessa prylar. Men jag piffade upp dem en aning. Igelkotten är gotländskt hemslöjd. Men jag tyckte den var lite trist så jag klistrade dit ett par ögon. Den rosa lavendelpåsen dekorerade jag med en vit spetsrosett. Jag betalade 25:- för lavendelpåsen och endast en 10á för Igelkotten, ett riktigt fynd alltså :). Lavendelpåsen hamnade på wc uppe och Igelkotten på en dekorerad bricka i köket.

lördag 23 juli 2011

Grycken





Förra lördagen var vi till Grycken och badade vedeldad bastu med Solliens, i deras stuga. Det var dåligt väder nästan hela dagen men på kvällskvisten sprack det upp och blev så här vackert. En helt ljuvlig kväll! Så tack Solliens för inbjudan :).

fredag 22 juli 2011

Fynd från förr







Var hem till Ovanåker en snabbis i går, till mina föräldrar. Där fyndade jag en del gamla ting från förr i garaget och förrådet. Några av prylarna är från min farfar och farmor. Min farfar Verner har gjort tvättbrädan, initialerna finns kvar, V.J så kul att ha kvar :) Lerkrukorna och bastuhinken med slev är från mina föräldrar. Tänkte plantera i krukorna i dag, men vädret är ju inte det bästa :( få se hur jag gör!

torsdag 21 juli 2011

Ny dekorerat


Nu har vikterna fått sin plats i köksfönstret och den lilla blombuketten fått sig en vas. Min dotter Rebecka har fixat det lilla blomsterarrangemanget och det blev supergulligt tycker jag. Så tack så mycket för hjälpen! :)

onsdag 20 juli 2011

Fynd från resan











Det här är mina fynd från resan. Den blå kakburken och den lilla glasburken samt vikterna köpte jag på vägen ner till Norrtälje på loppisar. De tre vikterna fick jag för 75 :- och det visade sig vara ett kanon pris, för inne i stan på en loppis kostade en vikt 100:-. Den röda kakburken och den lilla blomman plus fiskfatet köpte jag på ett loppis nere vid hamnen som var på 700 m2, ett väldigt stort loppis alltså :). Korgen i nät och den stora kotten köpte jag för en tjuga styck på en loppis inne i stan. De övriga prylarna ljusstaken i sten, tyghjärtat och den lilla bakelsen köpte jag i Forsmark. Flaskan, burken och måsen köpte jag på en butik i Norrtälje som gick i lite marin stil.

tisdag 19 juli 2011

Fler bilder












Här kommer fler bilder från Högbo bruk. Bland annat lite djurliv :) samt vatten och mer blommor, se och njut!