måndag 31 oktober 2011

Modevisningen













Här kommer bilder från modevisningen på trendmässan. Bilderna är på våra 6 modeller och deras kläder. Det var två utgångar med sammanlagt 12 st outfits, som jag och min dotter matchat ihop med kläder från jobbet. En med lite jordnära färger och en med mycket färg, som är trendigt just nu. Vi har tittat i olika modetidningar och försökt följa trenderna så gott det gick. Men ändå med en liten egen touch, eftersom det är en secondhandbutik jag jobbar på. Men visningen var mycket uppskattad. Modellerna gjorde ett fantastiskt jobb och nästan alla kläderna dom bar blev sålda efteråt. Så jag är väldigt nöjd med slutresultatet.

söndag 30 oktober 2011

Farorit montrar











Här är två av mina favoritmontrar från trendmässan i går. Väldigt fina och trevliga ting hade dessa två montrar. Blev extra förtjust i dom vita uggleungarna. Men jag slog till på en liten plåtburk och två kottkulor i silver, pris 49 :-. Ugglan får jag åka till Järvsö och inhandla när penningpungen blivit påfylld igen. Det var 70 st utställare som var med i år tror jag. Väldigt trevligt var det!

fredag 28 oktober 2011

Vår monter









I dag gjorde vi klar vår monter, så i morgon blir det en spännande dag. Hoppas det kommer massa folk som handlar och ser modevisningen vi är med i. Vår monter är som en godispåse, gott och blandat som exploderar av färg. Så varmt välkomna till trendmässan i Ljusdal i morgon!

torsdag 27 oktober 2011

I dag











I dag har jag varit i mässhallen nästan hela dagen. Pyntning av montern och kläd prövning på våra modeler har varit bagens jobb och imorgon fortsätter finliret. Då ska alla kläder hängas fram bland annat. Har varit en jobbig mes samtidigt väldigt rolig dag. Men nu är det kväller!

onsdag 26 oktober 2011

Förberedelser



I dag har vi hållit på med förberedelserna till mässan nu på lördag hela dagen. I går var min dotter och jag på jobbet till nio på kvällen och testade outfits till modellerna. I dag har vi packat ner allt i lådor och fixat lite annat små jobb. Min som Markus kom från Ovanåker och hjälpte till. Snälla barn man har! I morgon fortsätter arbete med att testa kläderna på modellerna samt packa upp allt och börja inreda montern. Mycket nu!

måndag 24 oktober 2011

Loppis mm



Dessa prylar har jag fyndat alldeles nyligen. Hjärtat har jag köpt på Coop. De övriga prylarna är loppis fynd. Snör burken är design Madam stoltz och inköpt på Villa nygammalt för 40:-. Vasen och snäckan är även de där i från. Men fyndade ur en gratislåda, stående i butiken. Gräddkannan är från Mormors antik och inköpt för en tjuga.

fredag 21 oktober 2011

Mer piffing








I dag har jag pyntat i bokhyllan i vardagsrummet. Den vackra dekorerade boken köpte jag på höstmarknaden i voxna nu i höst, även trädet i kupan är därifrån. Blomman i porslin och vax kommer jag inte ihåg var jag köpt, men även den är ett loppisfynd. Ljuset och ljusvasen har jag själv dekorerat. Trevlig helg alla blogg vänner!