måndag 30 januari 2012

Vårnytt







I går var vi ju till Sundsvall och storhandlade. Jag passade på att gå en sväng på Birsta city också. För att leta lite nytt till vårgarderoben. Jag fick en slant av min snälla pappa tidigare, så jag använde en del av dem till det. Det mesta av kläderna hittade jag på H&M men två delar hittade jag på secondhandbutiken ( Erikshjälpen). Den svarta mönstrade toppen och den naturvita tröjan är där i från. Det övriga kommer från H&M. Slutsumman slutade på 754:- Ett väldigt bra pris tycker jag, för det var ju en hel del kläder. Nu behövs bara en uppfräschning av mig själv med, så jag matchar bättre med de nya vårkläderna! :)

söndag 29 januari 2012

Lyxigt



I går var vi till Sundsvall och storhandlade. Vi brukar ju göra det vid lönetid. Så i dag blev det lite Lyx söndags middag. Fläskytterfile med kall potatissallad. Jag gjorde det lätt för mig! Salladen består av Potatis i burk, säsongs mix salladsblandning, fetaost i olja -classic, rödlök, gurka och torkade tomater i olja. Till det tzatziki och ett glas vin. Jag passade även på och handlade lite nya vårkläder, kommer bilder på det senare. Helgen har varit skön och jag är ju ledig även i morgon, inte tokigt alls. Ha en bra arbetsvecka alla vänner!
Ps;
Måste bara visa de vackra tulpanerna som min man fick för ett uppskattat film-jobb, snyggt med lila!

torsdag 26 januari 2012

Vackert




Silver är fint i all sin glans! Vasen på fot såg jag i somras på Blåklinten i Ebsbyn strax före de skulle flytta sin butik. Men det blev inte tillfälle att köpa den då. För det var genom skyltfönstret jag såg den. Men när de öppnade butiken igen, slog jag till. Ljusstakarna har jag köpt på Villa nygammalt för en tid sedan. De tre vackra ljuslyktorna har jag köpt nu i dagarna på min nuvarande praktikplats Ljustorget. De här prylarna kommer nog att hamna tillsammans på en ny vårbricka plus en del annat smått och gott. Vi får väl se längre fram hur resultatet blir. I morgon är det fredag igen då! Veckorna bara rusar fram och speciellt när man har roligt. Trivs så oförskämt bra på min nuvarande praktikplats, hoppas hoppas bara att jag blir kvar.

tisdag 24 januari 2012

Nytt från Ljustorget










Här kommer lite vårnytt från Ljustorget! Lite nya vårfärger och lite bröllopstema. De här ljusen kommer ursprungligen från Loiten Lys i Norge och som jag nämnt tidigare finns bara dessa ljus i Ljusdal och i Norge då förståss. Det kommer även att bli lite påsktema framöver. Cafét tar sakta form det med. Ska bli så kul när allt står klart, att få se helheten. Så jag hoppas att det inte dröjer! :) Välkommen in Tisdag-fredag och lördag, söndag 11,00- 17.00.

måndag 23 januari 2012

Lite nytt till köket







Här kommer en salig blandning av nya saker. Blomster- arangemanget köpte jag på Blåklinten i Edsbyn nu efter jul. De var sänkta till halva priset då! så jag slog till och köpte denna. Även griffeltavlan kommer i från Edsbyn, fast från en jul-marknad där. Svampen är inköpt från min nuvarande praktikplats Ljustorget och den lilla vita hästen från Villa nygammalt. De vackra fatet är ett loppis fynd för en tia. Kaffekannan och litermåttet är från Mormors antik och Leilas nya bakbok har jag fått i present av min snälla mamma. En hel del vackra och även användbara saker som jag har både önskat mig men även bara fyndat :)

söndag 22 januari 2012

Den perfekta gåvan!







Jag har inte varit här på ett bra tag nu. Känns kul att vara tillbaka. Stormen slog ut vårt telenät den 26/12 och i går fick vi äntligen det tillbaka. Så nu kan jag börja blogga igen! :) Fredagen före nyårsafton anordnades en avslutnings fest för mig på Solhuset. Då tilldelades jag dessa presentkort. Inte tokigt alls måste jag säga! :) Jag har länge gått och suktat efter en hel del av dessa prylar som jag nu fick tillfälle att köpa, för denna gåva. Grodan på stenen såg jag i somras på Rosehils blomsteraffär nere på köpingen. Tyckte den var så cool men snålade ur. Som tur var fanns en sten kvar så nu slog jag till så klart! :) Även blomman är inköpt därifrån. De övriga prylarna är från Solboden vår butik på Solhuset. Väldigt fina och välgjorda prylar. Jag är så nöjd med mina nya inköp. Tack alla på Solhuset för presentkorten och tack för den tid jag har fått arbetat med er!.

lördag 7 januari 2012

Från Ljustorget



Jag fick ett presenkort av mina arbetskollegor på secondhand när jag sulle sluta. Dom hade köpt det från min nuvarande praktikplats Ljustorget. Här är prylarna jag köpte för det. Detta ljus är ett av mina favoriter därifrån. Det lyser verkligen fint när det brinner och det blir särskilt vackert när det även reflekteras i spegeln. Så tack mina kollegor för gåvan!

fredag 6 januari 2012

Pyssel jag fått










De här prylarna har jag fått av min svägerska Bettan. Dom har hon själv knåpat i hop. Väldigt fina och lite roliga tycker jag. Vi har inget internet hemma efter stormen. Så jag har lånat min fars dator nere i Edsbyn för tillfället, för att kuna göra detta inlägg. Så jag har lite bloggabstinens just nu kan jag säga. Jag hoppas verkligen att de kan fixa telelinjen snart så att man kan titta in och kolla på alla vänners nya blogginlägg. Samt att jag kan fortsätta uppdatera min egen då förståss. Så ni får hålla till godo och titta på mina tidigare inlägg så länge, tjingeling!