torsdag 31 maj 2012

Från jobbet


De här prylarna är ny inköpta från jobbet Ljustorget. Jag fick min första lön nu så då kunde jag köpa dessa. Lyktan blev jag väldigt glad över för jag har en precis lika dan sedan tidigare, fast större och de båda blev väldigt fina tillsammans. Skålen med rosen såg jag första gången i Norge på Löjten lys. Jag hade inte så mycket pengar med mig dit. Men till min förtjusning fick även vi några till butiken i Ljusdal, så då slog jag till! Bara en arbetsdag kvar då, sedan helg :) Ska bli skönt faktiskt för veckan har varit rolig men väldigt intensiv!

tisdag 29 maj 2012

Dagens projekt






I dag har vi fortsatt att göra sommar på jobbet! Så spännande att se hur det färdiga resultatet blir. När man får ta ett steg bakåt och granska allt på avstånd och förhoppningsvis bli nöjd med resultatet! :) Fjärilsljusen och Älv-lyktorna är helt nya ljus för sommaren, så vackra tycker jag! Varmt välkommen in till Ljustorget och njut av alla de nya vackra sommarljusen tillsammans med oss! I morgon ska vi fortsätt förvandlingen.

måndag 28 maj 2012

På plats




Jag har varit ledig i dag så då passade jag på att pynta om lite här hemma. De nya loppis fynden kom på plats i gästrummet, samt en tavla från mitt gamla jobb Solhusets secondhand som jag ägt ett tag. Det blev även lite sommar i vardagsrummet, bilder på det kommer sedan! För jag blev inte riktigt klar. Jag hade hoppats på finväder i dag när jag var ledig men ack! Så då fick det bli lite sommar här inne i stället då! :) I morgon fortsätter ompyntningen även på jobbet. Tar lite tid när alla nya sommarljus ska plockas upp.Skoj är det fast man blir lite tom i huvudet med all planering! Ha en bra arbetsvecka alla! :)

söndag 27 maj 2012

Trädgårdsmys




I helgen har jag jobbat i det härliga vädret! Men nu i kväll blev det i alla fall middag ute i trädgården, så ljuvligt! Förra helgen var min son hemma från Edsbyn och då hade han med sig denna utebelysning till oss. Jag har länge funderat på att köpa en sådan, men det har liksom inte blivit av. Så min snälla mamma och Pappa hade köpt en till oss. Som de skickade hit med vår son, så snällt! I morgon är jag ledig så jag hoppas på fortsatt härligt väder, även fast prognosen säger något annat. För hoppas kan man ju alltid göra! :) God natt mina vänner!

fredag 25 maj 2012

Sommar





I går tog vi vår första cykeltur runt Silerbo, så ljuvligt! Här hemma har äntligen tulpaner och påskliljorna slagit ut! Sommar = glädje tycker jag! :)

torsdag 24 maj 2012

Bara en bråkdel








De här bilderna är bara en liten bråkdel av de vackra dekorationerna i huset! Som sagt man måste se det för att förstå hur fint det verkligen är där! Så har ni chansen så far dit, ni kommer inte att ångra er! :) Löjten lys i Norge utanför Hamar alltså.:) Tar ni vägen förbi Ljustal så är ni varmt välkomna in även till vår butik Ljustorget!

onsdag 23 maj 2012

Rundvandring








 Rundvandringen i Norge! Det är mina arbetskamrater på bilden framför gubben, Lena och Gärd. Det var tre våningar att gå igenom så det tog lite tid. Vi kom dit vid ett på dagen och for hem vid sex. Men jag hade inte haft något emot att stanna några timmar till. :) Fortsättning följer! Missa inte resten av vandringen :)

tisdag 22 maj 2012

En sådan dag





I går var vi på tjänsteresa med jobbet till Löjten lys utanför Hamar. Tillverkarna av våra ljus på Ljustorget. Vi besökte först gjuteriet och fick se en del av tillverkningen. Så spännande att se eftersom vi själva snart ska börja tillverka ljus även på Ljustorget. Sedan fortsatte vandringen runt i det 3000 m3 stora huset. Så fantastiskt vackert! man måste själv se det för att förstå. Önskade vi hade haft fler dagar på oss än bara en och en stor plånbok förstås! Bilder på den övriga vandringen kommer senare. Jag skulle inte ha något emot att besöka detta ställe på semestern med även min familj. Jag fick verkligen inte nog! :)

lördag 19 maj 2012

Palmarna



Nu i kväll har vi varit till min mans ena bror på lite kvälls mys! Med fika och familjefilms visning. Trevligt att  umgås allihopa! Blir inte av så ofta, så vi får försöka bättra oss på det. Det går ju mot grilltider och förhoppnings vis ljumma sommarkvällar. Så vi får väl dra ihop hela gänget på grill knytis fram över! :) Det blev en spännande färd hem med. För min dotter Rebecka övningskörde för andra gången nu i kväll, så man fick lite hjärtattacks varning ett tag där bak i bilen. Men vi kom hem helskinnade i alla fall! :)

torsdag 17 maj 2012

Tillskott





I går tog vi en promenad till min svägerska Leena och hennes man Jocke. De har skaffa sig tillskott i familjen. Nämligen två getter Bill och Bull, väldigt snälla. Vår son kom hem från Edsbyn i dag så då tog han och jag en promenad och kollade in de ståtliga djuren och dom verkade trivas perfekt i sitt nya hem! Min svägerska väntar även smått. Så vi går nu här i väntans tider, så spännande. Så det blir dubbelt med tillskott i deras familj inom kort! :) Jag börjar känna av lite resfeber med. För på Måndag bär det av till Norge med chefen och arbetskollegorna. Ska bli super kul och intressant, för vi ska besöka Löjten ljus. Butiken med tillverkarna av våra ljus på Ljustorget. Så det kommer att bli många fotton, kan jag tro! :) I morgon är det äntligen fredag, så skönt! ha en trevlig helg alla!