torsdag 25 april 2013

Vår nytt







Här kommer lite vår nytt från jobbet Ljustorget, i lite lantlig stil! Superfina flytkoppar i olika pastellfärger. Lyktor, staka, fat och ljushinkar i zink m.m. Dagen har varit bra har dekorerat om en del i butiken, samt hjälp till med web butiken som vi jobbar för ful med att få i ordning så snart som möjligt. Blev en liten promenad med Rebecka efter jobbet och till middag fixade hon ugnspannkaka. Jag dukade och vispade grädden! Så skönt när man kan hjälpas åt. Min andre hälft är i Stockholm på mässa och kommer hem i morgon! Så det blir väl att få snusa på hans tröja i kväll då! :) Hade alla och kram!

söndag 21 april 2013

Så gott!





Det har verkligen varit en god helg! :-) I fredags blev vi bjudna på kafferep till Tonys syster Leena. Hon hade bakat bullar, chokladbollar, araksbollar, banankaka och mini cupcakes med lakrits och hallon.Väldigt gott så man gick nog minst upp ett kilo! :)  På lördagen for vi hem till Ovanåker och hälsade på. Där blev vi bjudna på dessa läckerheter! Min svägerska Bettan hade bakat citronpaj och gjort citronlemonad. Mamma bjöd oss på rostat med skagenröra och en ljuvlig paj där efter. Så i morgon måste den nog bli en långpromenad för jag är ju ledig. Hoppas ni andra även har haft en bra helg! Nu är det kväller så natti natti gott folk och kram!

onsdag 17 april 2013

Loppis nytt




Här är mina senaste loppisfynd! Flaskorna och vitsipporna i ram är från fyndhallen.Björkvasen är från Riokompaniet och the-burken från solhusets loppis.Flaskorna är jag verkligen nöjd med, väldigt fina tycker jag och priset för båda var 70:- inte så tokigt! I dag har jag fotat hela dagen på jobbet till vår blivande webshop som vi snart hoppas vara i gång med. Men det tar längre tid än man tror att få ihop allt! Nu står lax i ugn, klyftpotatis, hollandaisesås och sparris på matsedeln för dagen. Så det är väl bara att sätta igång så att det inte blir mitt i natten innan man får middag! (men som tur är har gubben redan satt igång middagsbestyret)  Kramiz på er alla!

tisdag 16 april 2013

Mys på Balkongen




I dag har Saga och jag suttit och myst på balkongen! Så skönt när vårsolen äntligen värmer. Man behöver verkligen den nu, efter en lång vinter! Passade på att läsa lite gamla inredningstidningar som jag sparat. Lite kaffe med marabou schweizer nöt choklad blev det med, men bara två rader! :) Så denna dag hittills kan jag verkligen inte klaga på!

måndag 15 april 2013

Nu har den komit



För en tid sedan hade jag ljusparty från Partylite här hos mig! Jag hade önskat mig en trio i glas och den fick jag gratis eftersom försäljningen gick väldigt bra. I dag dekorerade jag den och så här blev resultatet! Kul med prylar man kan dekorera lite som man vill och efter årstider tex. Jag har varit ledig i dag och är det även i morgon. Resten av veckan ska jag jobba men inte i helgen. Fotografering till webbhandeln och lite omdekorering i butiken ska göras! Vi har fått in nya fina lyktor i olika stilar och härliga färger! Så det ska bli kul att ändra om lite! :)

måndag 8 april 2013

Dagens projekt


I dag har jag varit väldigt tröt! Men mitt lilla projekt för dagen blev endå ett par gardiner till vår ny målade tvättstuga. Jag hade en gammal duk jag tyckte skulle passa bra i färgerna som jag sydde om och så här blev resultatet! Nu har jag tre arbetsdagar framför mig, men jag hoppas det kommer gå bra! Ska ta en liten promenad nu innan solen går ner få se om jag blir piggare. Ha en bra veka alla kram!

lördag 6 april 2013

Finputsningen fortsätter








Vi fortsätter med finputsningen här hemma! Även lite rensning av prylar och kläder har det blivit under veckan! Ungdomarna har varit till stor hjälp eftersom jag har så svårt att göra mig av med saker. Lite kiv blev det efter som en del var nostalgi för mig. Jag tänkte ju spara lite barnkläder till dem, men dom tyckte det blev alldeles för mycket och dom hade nog rätt! :) Så tack älskade ni för hjälpen! Vi hade även hit en mäklare i fredags.För vi har funderat på att flytta till Edsbyn en tid nu, så vi ville kolla våra möjligheter till det. Min far är inte riktigt kry så vi känner att vi kanske kommer att behöva där nere framöver. Vi hann även med en liten tur ut på sjön med svägerska och svåger med familj förra helgen. Det blåste lite kallt men vi grillade lite i alla fall, bilder på det kommer senare! Så vi har haft en del för oss denna vecka som ni märker på bilderna, så bloggningen har fått lidit lite. Men så kan det bli i bland! Ha en fortsatt skön helg på er alla kram!