onsdag 26 juni 2013

Loppis i Ryggesbo









I lördags var jag på loppis i den gamla skolan i Ryggesbo. Min svägerska Bettan hade hjälpt ägarinnan med en loppis i det gamla dasset. Vi fick även gå husesyn i det gamla huset så vackert! Dom har renoverat alldeles själva. Jag fyndade lite till mitt marina vardagsrum en liten balja med stenar och snäckor, gräset hade jag sedan tidigare, en fågel i trä samt en mobil med fåglar i keramik och tre inredningstidningar summan på det hela blev 66:-. Det blev även en till loppis i Ryggesbo på vägen tillbaka till stugan. Bildet på prylarna därifrån kommer senare. Nu blir det filmkväll här hemma efter en fika hos min svägerska Leena. Hon bjöd på en god hemmagjord glass och kaffe inte tokigt alls, äter jag gärna fler gånger. Men nu drogs filmen visst igång så vi hörs kramiz!

söndag 23 juni 2013

Stugmys














I helgen var vi i stugan och myste med nära och kära! Blev lite pilkastning, fiskning och grillning m.m. På lördagen blev det en liten loppistur till Ryggesbo en liten by ca km från stugan. Blev lite prylar som fick följa med hem. Har redan hunnit dekorera kistan här hemma i gästrummet, med några av fynden! :) Bilder på det kommer! En tur till min kära mormor Lotten i Edsbyn hans också med. Så helgen har varit trevlig och skön trots att vädret inte ha varit det allra bästa. Men så brukar det ju nästan alltid vara denna helg. På vägen hem hann vi även in till mina svärföräldrars stuga och hälsade på en sväng. Där blev vi bjudna på kaffe och lite tårta inte dumt! :) Så nu får vi se vad fortsättningen av den första semestervecka kommer att erbjuda i både väder och annat. Så ha det bra alla tills vi ses här nästa gång kram!

onsdag 19 juni 2013

Crusing i Ljusdal












Här kommer lite bilder från lördag- kvällens crusing nere på köpingen här i Ljusdal! Vackra, häftiga bilar i olika stilar och färger se och njut! I morgon har jag min sista arbetsdag så skönt! För de sista dagarna har varit stressiga och det blir nog inte annorlunda i morgon heller. De sista finputsningen på webhandeln ska fixas och lagret till måste granskas en gång till, sedan får mina kollegor ta över. För jag går på semester! :)

måndag 17 juni 2013

Grycken










Helgen har varit händelserik! På lördag eftermiddag for vi till Grycken och hälsade på våra underbara vänner Solliens i deras stuga. Senare på kvällen blev det crusing på köpingen här i Ljusdal! På söndagen bjöds vi på en vacker modevisning på museet med kläder från olika årtionden. Min dotter Rebecka, svägerska Leena och henes ettåriga dotter Nellie var med och gick, så kul, dom var så fina så. Bilder från crusingen och modevisningen kommer senare! På söndag eftermiddag for vi till Edsbyn en sväng och hälsade på. Där blev vi bjudna på kvällsmat med en underbar marängtårta fylld med rabarber till efterrätt. Så helgen har varit väldigt trevlig och mysig vill jag säga! Nu jobbar jag bara tre dagar sedan går jag på semester tre veckor, ska bli skönt. Få se vad semestern kommer att erbjuda vi har inga speciella planer för den just nu i alla fall. Kram från mig så länge!

torsdag 13 juni 2013

Sommar piffat kök









Innan studenten passade jag på att sommar piffa mitt kök, så här blev resultatet! Så himla kul att ändra lite efter årstiden och få ställa fram lite ny inköpta prylar. Burken med flickan på, det lilla vita hjärtat och snoddaskakan i glaskupan är de senaste jag köpt. Burken köpte jag på Kardemumma för en tid sedan snoddaskakan köpte jag på hantverkspaviljongen i Kilafors och det lilla vita hjärtat har jag köpt på jobbet! Men det mesta är ju loppis fynd så klart från olika platser. Den gamla kakburken i porslin och trä är en favorit och den kommer från mitt gamla jobb Solhusets loppis! Man kan göra så vackert och personligt med loppisfynd och oftast kan man ju få prylarna för en hyfsad peng! Jag skulle gärna vilja ha nya köksmöbler allt detta är begagnat från släkten och har en del år på nacken. Eller skulle jag vilja fixa till dom med vitfärg och nytt tyg. Men Rom byggdes ju inte på en dag det heller! :) Så man får väl se vad plånboken tillåter längre fram! Nu blir det lite inspirationsläsning i helgens nya bilagor från Expressen och Aftonbladet. Köpte faktiskt båda denna helg. Älskar att se andras hem och få nya idéer till mitt eget, så ha en skön kväll från mig!