måndag 30 september 2013

Färdigt

Här är två av våra vår och sommar projekt, som nu är klara och vi blev väldigt nöjd med resultaten! Inte den största vedboden precis men räcker till hjälp eldning för varm vatten innan den värsta kylan kommer, för då går vi över till pellets-eldning i stället. Det har inte blivit så mycket bloggande för mig på sistone alla mina Tv favoriter har ju kommit i gång igen! Så jag har liksom hamnat framför tv på kvällarna. Bonde söker fru, Hollywood fruar, Trini och Susanna stajlar om kändis Sverige och hela Sverige bakar. Är mina favoriter just nu! :) Men jag har fyndat så fina saker på sistone som ni bara måste få se, så bilder på de kommer senare. Men måste jag krypa till kojs så jag orkar upp i morgon. Så hej och god natt alla vänner från mig!

tisdag 17 september 2013

Marknad

I lördags var vi till Lobonäs och Voxna på loppis marknad. De var 200 utställare och 14000 besökare har jag hört. Så kul men man blev rätt mör i kroppen efter denna dag och här är prylarna jag köpte! Den antika burken från Gevalia har jag länge velat ha, men dom är ofta väldigt dyra. Jag fick köpa denna för 200 :- Jag såg en röd likadan för 300:- som inte alls var i samma bra skick! Så det var nog ett bra köp! :) Glasäpplet är rätt stort men syns inte så bra på bilden, det fick jag för en tia likadant burken med texten Glädje och bil-glasflaskan! Den lilla resväskan eller vad jag ska kalla den köpte jag för 50 :-. och allt detta köpte jag i Lobonäs! Hundsparbössan är av en nyare produktion med plast underdel, de äldre har en metallplatta, de är från 1961 och formgavs är Stig Lindberg! Jag fick köpa denna för 140 :- och den finns även i blå! Den orange fågeln från Deco handmålad fick jag för 30:- glasvasen för 25:- Såg en likadan som jag missade på en loppis nere på köpingen för 40:-. så detta pris var ju ännu bättre! :). Dessa prylar är från Voxna. Mycket av prylarna går i retro stil och det gillar ju jag. Så jag är så nöjd så med alla mina fina fynd! :) Längtar redan till nästa års loppmarknad hoppas verkligen att jag får tillfälle att gå på den! :) Kram från mig och ha en bra arbetsvecka!

onsdag 11 september 2013

Rött på hjärnan





Här kommer lite loppis fynd i kärlekens färg! :) Socker burken är från Villa nygammalt. Plåtfatet och boken är från en loppis i grannbyn dom kostade 30 :- styck. De fyra filtade ljuskopparna köpte jag på en gatuloppis i Ljusdal. Zink kannan är från Solhusets loppis och en gåva. Loket fattades men den blir ju fin som vas tänkte jag! :) I helgen är det stor loppis marknad i Lobonäs och Voxna så färden styr nog ditåt skulle jag tro. Få se om det blir några fynd. En trevlig avslutning på sommaren och välkomna hösten på tycker jag! :) Blir som en liten familjmys dag, så hoppas detta underbara höstväder håller i sig till dess! :) På jobbet Ljustorget dyker det upp nya saker nästan varje dag, så spännande och kul att få ställa fram. Man blir alldeles varm i kroppen av alla underbara höst färger som nu är på plats. Så titta gärna in om ni har vägarna förbi och njut med oss! Kram från mig!

måndag 9 september 2013

Prille



I helgen var vi hem till Edsbyn och hälsade på! Vi for först till mamma och pappas somarstuga och blev verkligen glatt överraskade när denna skönhet visades upp. Nio veckor gammal, hundvalp vår nya familjemedlem.

torsdag 5 september 2013

Andra halvan

Här kommer bilder på mitt höst dekorerade vardagsrum fast andra halvan! Den mysiga uggleljuslyktan och den minsta retro vasen är nya och dom har jag fått av mina svärföräldrar. Även den lilla glasfisken är ny och ett loppis fynd från Ryggesbo loppis! I dag har vi håligt på och dekorerat om i butiken hela dagen. Man blir alldeles stirrig till en början och vet inte riktigt vart man ske börja. Men mot slutet av dagen lossnade det så i morgon är det bara att köra på! :) Så spännande att se slut resultatet, man får låtsas vara kund och komma in genom dörren och se de hela från kundens sida. Bilder på resultatet kommer nog att dyka upp här ska ni se! :) I morgon var det freda då  igen och i helgen blir det nog lite bebis gos hoppas jag för två av mina kusiner har fått smått. Tre företer men två av den kanske jag kommer att få träffa i helgen med lite tur! :) Så ha en bra dag i morgon och även en trevlig helg! kram

tisdag 3 september 2013

Eldigt

Här kommer lite bilder på mitt höst dekorerade vardagsrum! Nästan allt på brickan är sommarfynd vasen fick jag av mamma, svanen är ju ett loppis fynd från Ryggesbo och lyktorna är ett Partylite fynd. Blommorna köpte jag på Dollar förra helgen! Kudden och den svarta trearmade ljusstaken är mina senaste loppisfynd. Kudden köpte jag på rödakorsets loppis nere på köpingen för en tjuga, i alla fall fodralet, kudden hade jag sedan tidigare. Ljusstaken köpte jag på mitt gamla jobb Solhusets loppis för samma pris som fodralet! Det är så bra att kunna förändra och piffa för en liten peng, samtidigt bra för miljön med återanvändning! :) Den dekorativa ödlan i trä är dock ingen något återanvänt men en rea vara i alla fall, från Unik butik för 60 :-. Andra halvan av mitt höstdekorerade vardagsrum kommer också dyka upp här. Med lite fler fynd och gåvor! :) I dag är jag ledig och tänkte fortsätta göra höst här hemma men orken och inspirationen sviker mig i dag. Så det får nog bli bara de sysslor som hör till vardagen i dag. Få se när inspirationen återvänder! :) Ha en bra arbetsvecka där ute, kram från mig!