tisdag 17 december 2013

Glädje spridare

Just nu går vi igenom något väldigt jobbigt i vår familj! Så att få vara tillsammans är det allra viktigaste just nu. Men denna lilla mysiga fågel sprider lite glädje för mig i alla fall, med sina vackra färger. En paradis fågel får den bli, som ett litet ljus i mörkret liksom! Hämtade ut den i dag, en lite gåva till mig själv. Den är dansk Kay bojesen och finns i flera olika färgen! Få se hur orken och inspirationen kommer att bli framöver. Ni får ha lite tålamod med mig om det inte kommer att dyka upp så mycket nytt här som annars. Vi får se vad som händer! Men ha en skön och mysig ledighet alla och ta hand om varandra där ute!

söndag 15 december 2013

Ljusparty

I går hade vi Ljusparty här hemma min dotter och jag! Det var min svägerska Joanna som visade det hela. Hon har nyligen börjat sålt Partylite men det gick så bra! Vi bjöd på äpple och blåbärspaj som Rebecka bakat. En helmysig kväll blev det, så stort tack till alla som kom. Utan er hade det inte blivit något party! :)

måndag 9 december 2013

Gammalt och nytt

Här kommer lite retro-nytt m.m! Skålen, den lilla vasen, kattburken med karameller och kaffekopparna som är 6st har jag köpt på mormors marängs skafferi. Glasvasen har jag fått av mamma, dem är 60-70 tal och kommer från Åseda glasbruk! Den orange glas-skålen köpte min dotter till mig  i Sundsvall på Indiska nu i helgen. Om man köpte tre stycken i tre storlekar fick man dom för 149:-. Så  Rebecka min dotter tog de andra två, en rosa och en grå. Jag köpte min nya favorit tidning som kom ut den 3é December. I detta numer var danska ira burkarna med som jag verkligen gillar! Har tyvärr bara två, en med mönsterblommorna och en i mönstret geometriskt av Anita Wangel. Priserna varierar  mellan 150-300kr beroende på skick enligt tidningen. Så jag gjorde visst ett superklipp som köpte min geometriskt mönstrade burk för 15:- på en loppis nere på köpingen för ett antal år sedan. Den blommönstrade minns jag inte vart jag köpte men säkert på mitt gamla jobb Solhusets loppis för en ringa summa! :) I dag och i morgon är jag ledig ska försöka orka sy om ett par gardiner jag köpte på Dollar nu i veckan till vardagsrummet.Sedan blir det nog bara det vanliga vardags sysslorna som kommit efter! Ha en bra vecka alla vänner så hörs vi kram!