måndag 27 januari 2014

I en värld av "ljus"










Här kommer lite nypyntat från jobbet! Jag har ju varit borta en hel del där ifrån på sistone på grund av omständigheterna kring pappa. Men Lena och de nya flickorna har gjort ett bra jobb tycker jag, så fint! På torsdag blir det begravning av min kära far, jobbigt men det måste ju gå. Men jag har fått ett fint stöd av många av mina vänner på Facebook m.m så ett stort tack ska ni ha för det! Nu blir de familjen annorlunda som  har nypremiär i kväll! Sedan lite färg i håret för nu har utväxten släppts alldeles för långt. Så ha det bra så länge och kram i från mig!

torsdag 23 januari 2014

Till min kära far

Till minne av Örjan Vernersson

Du styrde du ställde
Du ville oss väl
Du älskade oss alla
av hela din själ
Tack för allt du oss
skänkt
Troget har du alltid strävat
och för mödan aldrig bävat
Tills du inte kunde mer
Ro vi nu unnar Ditt hjärta
Då du vilar från smärta
Tårade ögon dig följer
Tomhet Du lämnar kvar
Men minnet går aldrig förlorat

måndag 20 januari 2014

Familje mys







I helgen var vi hem till Edsbyn och ordnade med det mesta till begravningen. Tungt! men det gick bättre än jag trodde i alla fall! Vi fortsätter att ta en dag i taget sorgen går i vågor, men livet måste ju gå vidare fast tomheten och saknaden är svår! Som en liten avslutning på helgen grillade vi lite korv hos Kicken och Bettan. Så härligt att det äntligen kommit lite snö också som lyser upp tillvaron en aning i alla fall! I morgon ska jag träffa mina handläggare från Af och försäkringskassan. Vi ska hjälpas åt att söka stadigt sjukbidrag eller vad det kallas för nu på 25% vore så skönt om det gick i genom. Jag har ju trots allt varit sjuk sedan jag var 19 så det är väl på tiden kan jag tycka! Ni får hålla tummarna för det med mig! I dag har jag sysslat med lite vardags sysslor här hemma men det går sekt. Men det får de göra nu när situationen är som den är. Dikten vi knåpade ihop till annonsen kommer jag att lägga upp här längre fram. Ha det bra så länge alla vänner där ute och var rädda om varandra!

onsdag 15 januari 2014

Retro nytt

Här kommer lite retro nyheter jag fyndat på sistone, så mysiga! Dom är köpta på massa olika loppisar både från Edsbyn och här hemifrån! De fina ljuslyktorna köpte jag på två olika loppisar samma dag. Hade sett dom dagen före och båda fanns kvar, i bland har man tur! :) Intresset för retroprylar har kommit mer och mer på sistone. Jag har ju alltid gillat dem men uppskattar dom mer nu när jag blivit äldre! Dom senaste dagarna har varit väldigt tunga eftersom min älskade pappa Örjan gick bort och lämnade oss i torsdags pga cancer En skrämmande sjukdom som bara tycks öka i rasande takt!  Men min tro och mitt hopp är att våra vägar kommer att mötas en dag, men jag vet inte när! Utan mitt hopp hade jag inte fixat det här, för tomheten och saknaden är enorm! Han kommer alltid att finnas i våra minen,drömmar och i vårt hjärta för det kan ingen ta i från oss i alla fall! Så jag säger sov gott kära pappa tills våra vägar åter möts älskar dig så! Fler av mina tankar ligger under dikter här.

torsdag 2 januari 2014

1/2 priset


Just nu tar vi bara en dag i taget! Har varit hemma i Ovanåker med mina föräldrar så mycket som möjligt under ledigheten, eftersom min pappa inte är kry. Men vi har haft en lugn och fin jul och nyårs helg i alla fall. På vägen dit i söndags stannade min son och jag till i Bollnäs på lite mellandagsrea och för halva priset köpte jag en ljusslinga på Rusta som jag stoppade i min nya skål från Indiska och detta fina träd! I dag har jag och Rebecka uträttat lite ärenden nere på köpingen. Medan jag väntade på henne han jag faktiskt på två loppisar snabba ryck! Blev några fynd, bilder på det kommer senare! Hoppas ni andra också haft det bra under ledigheten, ha en bra fortsättning också förresten! :)