måndag 17 februari 2014

Så snälla

Vilka fina vänner man har! I helgen när jag jobbade kom min gamla arbetskamrat och hennes sambo dit. Hon hade med sig två paket till mig bara så där, som lite uppmuntran! I ena paketet låg dessa vackra vantar som hon själv stickat till mig. I det andra låg två ljuslyktor det här är den ena. Hon känner verkligen mig när det gäller färgen och prylar. Så stort tack kära Christina för dessa gåvor! På söndags eftermiddagen kom nästa överraskning. Då fick jag av en annan väninna, Sara dessa virkade makroner som även hon gjort själv. I bland har man verkligen tur! Så fina presenter från två olika vänner samma helg, inte illa! :) Ville bara visa denna härliga gris som jag fyndade på Fyndhallen här om dagen. Jag fyllde den med M&M och så här blev det. Jag är supernöjd, få se hur länge dekorationen får ligga kvar i bara! :) Det finns stor råttor i detta hem förstår ni! ;) :). I dag har jag städat lite som vanligt eftersom jag är ledig. Men i morgon blir det en tur ner till köpingen och kanske ett litet besök på någon loppis, man vet ju aldrig! Men ha det bra så länge så ses vi snart kram!

måndag 10 februari 2014

Månskens bandy

I lördags var vi till vänner på månskens bandy! Kvällen avslutades med tacos och till efterrätt kaffe med kladdkaka och grädde så gott! En helt underbart rolig kväll blev det. På söndagen var vi en snabbis till Edsbyn och kollade till mamma m.m. De fina snögubbarna har Rebecka med några av sina kusiner byggt. När hon var barnvakt till dem i fredags. Dom blev så fina så jag måste bara visa er andra här! :) I dag har jag ju ledig måndag som vanlig. Så det blev lite nytta gjort här hemma! Påfyllning av kylen blev det med samt lite loppisfynd faktiskt. Från mitt gamla jobb Solhusets loppis och från Fynd hallen, bilder på fynden kommer! Men nu blir den en liten kvällsmacka och sedan sängläge för mig, så god natt från mig vi hörs kram!

onsdag 5 februari 2014

Mormors Café




Här kommer lite bilder från Mormors Café i Edsbyn! Ett väldigt mysigt rätt så nyöppnat ställe där min svägerska Bettan har börjat jobba, så kul! Hennes blogg (bland moromrs gömmor). Det är min kusins sambo som driver stället. Jag prövade en banankaka med vaniljglass väldigt god måste jag säga. Det var nog inte sista gången jag åt en sådan! :) Så har ni vägarna förbi Edsbyn så passa på att besöka detta mysiga Café! I dag har jag jobbat och det gick bra. Lena och jag hjälptes åt att tillverka lite ljus till påsken. Mitt självförtroende sviker mig så hon gör det mesta än så länge. Men jag ska arbeta på det, får se hur det kommer att gå! :) Blev även lite go fika med hem från jobbet i dag, är ju lill-lördag! :) biskvier päron och en vanlig. Päron biskvier är en av mina favoriter från jobbets café! Nu blir det nog lite te och tidningen Retro av ett äldre numer jag beställt som kom i lådan. Ha en skön kväll alla för det ska jag ha :) kram!

måndag 3 februari 2014

Lite somrigt







Här kommer mina senaste fynd, både loppis och nytt! I onsdags for vi till Edsbyn och stannade till lördag. För min käre far begravdes ju på torsdagen. Allt gick bra och vi serverade smörgåstårta och cheesecake till kaffet efteråt hos mamma! På helgen hann jag med tre loppisar ett cafébesök på ett ny öppnat café och ett besök hos mormor som nyss kommit hem från sjukhuset med bruten arm. Så trist men hon är verkligen en krut gumma och kämpar på! :) Bilder från caféet kommer senare! Idag har jag  tagit det lugnt och mest bara vilat, för jag är så trött! Tänkte ta en uppfriskande promenad i det sköna vädret men det får bli imorgon om det milda vädret håller i sig. Nu får det bli lite mat, för det börjar suga i magen. Ha en bra vecka alla så ses vi!