söndag 27 april 2014

Ska det så ska de!

Finess i centrumhuset renoverade sin lokal för en tid sedan! Äntligen blev det av att gå dit och två gånger på kort tid också. Först blev det lunch med Rebecka hon tog bakpotatis med kesoröra och jag nachotallrik så gott! Gången där på blev det go-fika med svägerskan Leena och Rebecka. Jag tog min favorit en Budapest bakelse. Så här fint blev det uppe i alla fall! Blir oftast att vi fikar på jobbet annars! Nu har jag jobbat helg och det har gått skapligt kan jag tycka! Få se hur kroppen kommer att reagera om det blir sämre väder igen, vill inte tänka på det! :( Nu vill jag ha sommar och någorlunda stabilitet i vädret så kroppen får må bättre. I morgon blir det en lugn dag med bara lite små göra här hemma få se vad det blir på tisdagen! Ha en bra arbetsvecka ni andra. Få se om väderprognosen håller och det blir kallare, hoppas på finväder jag som sagt! :)

torsdag 24 april 2014

Vacker & cool

Två nya härliga plåtburkar! Den övre burken har jag fått av min svärmor Ulla. En liten händelse kring den. Jag såg en sådan burk i fönstret när det var stängt på röda korsets loppis för ett tag sedan och bad min svärmor köpa den till mig. Eftersom jag själv skulle bort dagen där på. När hon kom dit på morgonen hade redan någon annan tagit den för den stod på kassadisken så det blev ingen burk. Men här-om-dagen till hennes förtjusning kom det in en precis likadan på hennes arbete. Solhuset loppis, det kan man verkligen kalla röta och då slog hon till så klart och gav mig den i present. Snacka om att jag blev glad och väldigt överraskad! :) Radio burken i retro stil har jag beställ på nätet i från Broarne! I dag har jag varit hemma från jobbet och sovit och vilat hela dagen, har så himla ont just nu. Börjar bli så less på det här, nu måtte det vända snart! :( Söta drömmar till er andra, så hörs vi en annan dag kram!

lördag 19 april 2014

Nu är våren här

Nu är våren här på jobbet! På torsdags kväll for vi till Edsbyn och hälsade på. Fredagen bjöd på mycket gott först blev vi bjudna av mamma på plockmat sill, inlagd strömming, ägghalvor och så vidare. På eftermiddagen fortsatte färden mot svärföräldrarnas stuga i Lillskog. Min mamma och hela vår familj var med så mysigt! Där blev vi bjudna på kladdkaka, grädde och blåbär samt en god likör till kaffet så gott! Så ledigheten hittills har varit perfekt få se vad resten av den kommer att erbjuda! Tyvärr har min kamera pajat den känner inte av att det sitter ett minneskort i den längre. Så det blev tyvärr inga kort tagna på denna mysiga tur. Hur ska jag klara mig utan kamera, går ju bara inte! :(. Få se om jag kan låna min pappas kamera så länge, till jag har råd att köpa en ny. Ha det så bra ni andra med på ledigheten vad ni än gör, vi ses kram!

tisdag 15 april 2014

Sommar i turkost

Beställde nya gardiner från Jotex i retro stil som jag fick här om veckan till mitt vardagsrum! Med väldigt vackra färger och mysigt mönster enligt mig i alla fall. Har ju lite turkosa inslag där sedan tidigare men nu tänkte jag öka ut det en aning. Så jag har inhandlat en del fynd i just turkosa toner på sistone och här har ni dom. Den väldigt vackra vasen på övre bilden fick jag för en tia för den hade en liten skada. Ljuslyktorna i två storlekar är loppis och från Coop. Skålen i hållare är inköpt på mormor marängs skafferi. Små vaserna från miljögården och ljuslyktan är loppis fynd från Rödakorsare och Riokompaniet. Fatet kommer i från Solhusets loppis men den har jag haft ett bra tag nu! Ska bli kul att göra sommar i vardagsrummet med alla nya fynd och gardiner blir liksom lite som ett nytt rum! I helgen hade vi svärfar här på lite filmkväll, Gravity, väldigt spännande film och i dag blev det lite loppis och mysfika på Finess med svägerskan Leena och Rebecka. Jag tog en Budapest bit, min älsklings tårta så mummsig så! Blev lite loppis fynd och secondhand med Ett par svarta jeans en topp och en grön kofta så jag är så nöjd! I morgon jobbar jag med det blir bara två dagar för sedan är jag ledig fyra ska bli skönt! Ha en skön helg alla ni andra med så hörs vi kram!

söndag 13 april 2014

Ny öppnat

Här kommer lite bilder från den ny-öppnade butiken Gamla stans vintage här i Ljusdal. Väldigt elegant med mycket vackra saker! Här är även några av mina inköp där ifrån. Jag har jobbat helg och det har varit fullt upp. I dag har jag dekorerat om en hel del i butiken, det tar verkligen på krafterna men är så kul! Bilder kommer nog att dyka upp här på det hela framöver! Nu ska jag slänga mig i duschen sedan blir det rygglägen en stund med lite ny läsning. Hoppas ni alla haft en skön helg, nu får jag vila i två dagar. Få se vad de kommer att erbjuda! Ha en fortsatt skön söndagskväll med för det ska jag också ha, så stor kram så länge!

måndag 7 april 2014

Välkommen in

Här kommer några bilder från en av våra fina loppisbutiker här i Ljusdal, vi har 6st. Det här är en av de finare med blandade varor nytt, loppis och möbler! Mina fynd blev denna dag en underbara figurin. Så super söt med gröna ögon precis som mina. Kunde bara inte motstå denna skönhet! Fick ge 200:- för den och det tyckte jag den fick vara värd! Jag köpte även en glas-ljuslykta som en blomma. Har redan en lika dan sedan tidigare, men den är mycket mindre. Finns en mitten storlek med som det vare kul att hitta. Så jag fick tre i olika storlekar! Nu blir det kyckling wook med nudlar och frysta grönsaken. Ha en bra arbetsvecka så hörs vi kram!

fredag 4 april 2014

Vår piffad

Lite vår piffning till både mig och garderoben. I tisdags tog jag och Rebecka en liten mysdag! Vi gjorde gamla stan nere på köpingen med två nyöppnade butiker plus två loppisar. Vi avslutade det hela med lite sen lunch på finess i centrumhuset, mycket mysigt. Bilder därifrån kommer senare. Här är mina fynd till vår garderoben. Blusen, linnet och klänningen jag har på mig köpte jag på mitt gamla jobb solhusets loppis. Den gråa tröjan och sjalen köpte jag på den nya vintage butiken. Jag köpte även en glas firre på unik (loppis). Bilder kommer dyka upp även på den senare. Jag har även klippt mig och fått lite ny färg i håret under veckan så skönt! Här är resultatet, har man ingen fotograf i närheten så får man väl fixa det själv då. Min första tagna och upplaggda selfie. Men någon gång ska väl vara den första! :) I dag har jag varit ledig så det blev en sväng på Villa nygammalt medan jag väntade på min dotter som även hon ville ha en ny vårfrilla. det blev två fina fynd där i dag. Men nu är fredags filmen avklarad och sängen vänta. så sov sött alla vänner där  ute så ses vi kram!