onsdag 28 maj 2014

Sommar kök med retrotwist

I tisdags var jag ledig och då gjorde jag sommar i mitt kök! Lekfullt i klara färger, retro och lantlig romans. Dom mysiga virkade makronerna i glaskupan från Åhlens, har jag fått som gåva av min vän Sara! Äggkopparna som små glas i fyra färger köpte jag på Solhusets loppis i Måndags! Allt det andra hade jag sedan tidigare loppis fynd och nytt. Så nu får gärna sommaren komma tillbaka även utomhus! I går var min svägerska Joanna och jag till Matfors på utförsäljning av Partylite. Jag fyndade en hel del för 460:- ordinarie pris på det hela skulle ha slutat på ca1636:- :) bilder på fynden kommer att dyka upp! Ha en skön kväll alla vänner så hörs vi kram!

tisdag 13 maj 2014

Tillskott

 I dag blev det en liten loppisrunda och tillskott i min glas samling! Den turkosa sälen från Fyndhallen och den gröna lilla fågeln från Unik butik.Delfinerna, glasstenen och de övriga gröna glasprydnaderna hade jag sedan tidigare! Äpplet i plåt som är en is-hink och ljuslyktan som en blomma är även dom dagens fynd och inhandlade på Fyndhallen. Så här blev prylarna på plats, kul med lite variation! Hittade en liten vas och ett vackert lila fat med på Unik butik, bilder på det kommer! :) Jobbar bara onsdag, torsdag denna vecka. För på fredags är det jordsättning av kära pappa Örjan känns jobbigt, men det måste ju göras! Tänker att han är ute på en lång resa och vi måste ju leva vidare här hemma medan han är det och göra det bästa av situationen. Innan vi återförenas för det hoppas jag vi kommer att göra så småningom! Ha en trevlig kväll så ses vi längre fram kram!

fredag 9 maj 2014

Retro lycka

Här kommer lite retro lycka, glädje för mig! :) Prylarna kommer i från olika loppisar här i Ljusdal. Ljusstakarna i glas, fisken och porslinsfåglarna kommer i från Unik butik. Kudden i från Mormor marängs skafferi. Ljusstakarna med klotljusen och burken med pärlbroderi kommer i från Fyndhallen! Prylarna kommer att hamna lite varstans i huset vardagsrummet, köket och syrummet! Tillsammans med andra matchande loppis fynd! :) Förra helgen var vi till Birsta och handlade mat och lite annat smått och gott! Ja hittade en burk i porslin jag sett i en inrednings tidning från Hemtex. Samt en glas-kupa och några supergulliga plåtburkar i från Åhlens och två nya prydnads kuddar från Lagerhaus. Bilder på det hela kommer dyka upp här senare! I dag är jag ledig för jag jobbar helg. Blir att mest ta det lugnt i dag för är så super trött! Men ha en bra helg alla vänner där ute, så ses vi snart kram!

torsdag 1 maj 2014

Nyanser av lila

Allt är loppis utom boken den kommer i från Coop och tulpanerna som kommer från jobbet! Det här är min lantliga romantiska sida. Retro och lantlig romans är verkligen knåpigt att få ihop i inredningen. Men vad gör man när man inte kan vara utan någon av dem! Skulle behövt två hus så kunde det bli en stil i varje! :) På jobbet fortsätter vi att göra vår, kul med förändring. Vi har haft öppet i dag och i morgon är det ju vanlig fredag. Men till helgen är jag ledig i alla fall! Det har börjat ett nytt program på kanal ett om man kan hitta kärleken och den rätta via vetenskapen spännande! Så det ska jag gå och titta på nu. Vi ses så hej från mig så länge kramiz!