måndag 16 juni 2014

Äppel päppel

Äppellycka i retrostil! Porslinsburken kommer i från Hemtex. Småburkarna i från Åhlens. Äppelmuggarna från Broarne och glasäpplet är ett loppisfynd från Lobonäs. Det har jag haft i mina ägor ett tag nu och det var därför jag nyligen investerat i de övriga äppelprylarna, så det skulle få lite kompisar i hyllan! Men nu är det kväller så natti natti från mig alla vener så länge, sweet dreams!


lördag 14 juni 2014

Så trendigt



Lite nypiffat i vardagsrummet. Så trendigt, för det är ananasfeber i år! Min ananas kommer från Partylite och är en ljuslykta. Den köpte jag på utförsäljningen i Matfors som jag nämnt tidigare.Mitt pris 126:- ordinarie pris 599:-. Så snygg och cool enligt mig i alla fall! Den broderade bonaden med fiskar köpte jag på Mormor marängs kafé den passade ju som handen i handsken som man brukar säga :) till min ananas! Elefanten kommen även den från Partylite.Jag har inte kunnat blogga något tidigare i veckan för åskan tog en del elektronk i vårt hem. Modem, Reciver, Blu ray pelaren och kanal-boxern.Så vi har fortfarande inga kanaler till tvn. Trist men det gick i alla fall på försäkringen! I helgen är jag ledig men har inget inplanerat. Så det blir nog mest att bara ta det lungt och mysa! Ha en bra helg ni andra med så ses vi snart kramiz!

måndag 9 juni 2014

Loppis nytt




Här kommer lite loppisnytt från hamnen i Hudik och från Bricka! Retrovasen 30:- lilla gröna glasskålen 20:- pepparkaren 10:- och fyra kuddar två virkade och två broderade 10 :- för alla (tre fick mamma) samt de två melerade kuddarna för 40:- kommer allt från hamnen! Fatet med handtag 20:- korgen av pärlor 20:- och silver färgade asken som en nöt för 40:- köpte jag i Bricka! Vackra och roliga fynd i retrostil som kommer att förgylla tillvaron i mitt hem! Jag har varit ledig i fem dagar mån till fre och umgåtts med min älskade mamma! Vi har planterat, gjort Ljusdal med loppisar, butiker och café-besök! Blev en sväng till Bollnäs med på gammalt och nytt köpte en blus och en tunika. Så det blev både lite nytta och nöjen denna ledighet! :) I helgen jobbade jag men i dag och i morgon är jag ledig som alltid när jag jobbat helg! Så tvättmaskinen går för fullt och mera måsten ska det bli. Ha en bra dag alla så ses vi snart kramiz!