fredag 22 maj 2015

Loppis nytt








Här kommer fynden jag köpte utanför Delsbo! Allt gick på 260:- och jag är nöjd med det priset. Ett av faten hade jag sedan tidigare, men det vänstra är nytt! Vasen i glas kommer från en glasmätare i Tjeckien år 1960. Riktigt retro snygg enligt mig! Kul med lite nostalgi prylar med som pennstället. Ha en fin helg, jag jobbar så har ni vägarna förbi Ljusdal så kom hjärna in på ett besök! Om inte så ses vi här KRAM! :)

tisdag 19 maj 2015

Nästan klart












Nu har vårt sista barn flugit ur boet! Det har tagit lite tid med renoveringen av Rebeckas lägenhet. Men nu är den nästan klar! I Fredags bjöd hon dit familjen på tre rätters. Tomatsoppa med egen bakad potatis och bröd till förrätt. Sedan klyftpotatis, morötter i ugn med quornbitar och kall vitlökssås. Till efterrätt egen gjord glass och kaffe, så gott alltihop! :) Hon trivs bra och lägenheten blev väldigt fin och mysig. Här kommer lite bilder därifrån, men det kommer säker fler när hon är helt klar. Min mamma, Hasse och min mormor har redan varit dit och tjuvkikat lite och gillade resultatet. Förra veckan tog Rebecka och jag en sväng på köpingen och handlade lite husgeråd som fattades sedan blev det en fika på Finess, så mysigt! I helgen var Markus här vi tog en liten loppissväng till Järvsö och hittade lite fina saker. Han köpte bla.. väldigt fina vinglas till Rebecka i inflyttningspresent! :) Sedan blev det lite lunch på mitt jobb. En trevlig avslutning på dagen! :) Vi ses alla vänner, ha det bra så länge! kram

fredag 1 maj 2015

Mina fynd från samlarmässan






Här kommer mina fynd från samlarmässan i Hudiksvall! Hunden Terry från Gefle av Märta Willborg 300:- Hunden Pricken köpte jag på Solhusets loppis för en tia :) Royal krona ljusstake vit 180:-. Porslinsburk med äpple från finska Arabia 110:-. Liten råtta i tik 20 ;-. Sill hink i porslin 180:-. Tillbringare med 5st glas 190:-. Jag är supernöjd med mina inköp. Vet inte om det är riktiga fynd precis, i alla fall inte prismässigt! Men jag är nöjd en då och fyra av inköpen stod med på min önskelista. :)