måndag 29 juni 2015

Gällsjön












I går var vi till mina svärföräldrars stuga vid Gällsjön. Så mysigt om man bara sluppit all knott! Men vi förflyttade oss in på deras inglasade altan, då blev det genast mycket bättre! :) Vi hade en väldigt skön och lugn kväll. Karlarna tog en fiske sväng och svärmor och jag bara satt och myste och pratade! Man behöver komma hemifrån för där har man en massa projekt som redan är på gång och dom som borde göras. Denna vecka har bestått av förberedelser för plattläggning och lite planteringar m.m. Så nu har jag tre veckor kvar av min semester och vi har planerat för en liten tur. Bilder från den kommer nog att dyka upp här framöver ska ni se! Ha en fortsatt trevlig sommar! Kram från mig så länge.

måndag 22 juni 2015

Gott och blandat från Bricka









Här kommer mina loppisfynd från Bjuråker och Bricka! Glas-ägget och kaffekopparna i porslin kommer från antikloppisen men det övriga från Bricka. Jag hade sex koppar och fem fat sedan tidigare i serien och nu hittade jag fem koppar och sex fat, i bland har man verkligen tur! :) Ägget kostade 120:- och kopparna fick jag för en hundralapp! Zebran kommer från Party lite och ordinarie pris är 629:- jag köpte den för 85:-. Glasfisken kostade 30:- ljusstakarna 40:-st fiskmåsen 10:- blommorna 25:- burkarna 20:-st och tekopparna retro 200:- för alla sex med bricka så allt slutade på 720:- Ett bra pris om man tänker på vad zebran egentligen har kostat! :) I fredags var vi hem till Ovanåker och stugan en sväng. Där fick vi först smörgåstårta. Sedan hade min svägerska rultårtebakelser med sig till stugan. Hemma hos mamma igen blev det plockmat och jordgubbstårta med kaffe till efterrätt. Jag tror man gick upp några kilo men gott var det! :) På lördagen blev det en sväng på Järvsö marknad på Stenegård och kvällen avslutades med grillning och jordgubbsbakelse i mina svärföräldrars sommarstuga. Så denna helg kan man verkligen inte klaga på! Men lite extra promenader vore nog på sin plats efter allt gott och innan bikinin ska på! :) Nu går jag på semester i fyra veckor då, så ha en fin sommar alla vänner och stor KRAM så länge!

måndag 15 juni 2015

Mysdag med gubben











I Lördags tog Tony och jag en tur till Bjuråker till Bricka loppis m.m. Hittade en hel del prylar av olika slag! Blev en tur till Ingalunda med utomhus konst med. Värt ett besök om ni har vägarna förbi Bjuråker! På vägen hem blev det en antikloppis med fika paus. En mycket trevlig och mysig dag blev det! Mina fynd kommer dyka upp här snart, ni får ha lite tålamod! :) Nu jobbar jag bara denna vecka sedan går jag på semester i fyra veckor, ska bli skönt! Men först ska jag hinna dekorera om på jobbet. För vi har fått hem en massa nya ljus i pastellfärger och sommarprylar. Vi hade en stuga på gång som jag verkligen gillade men priset blev för dyrt i budgivningen så det blev ingen sommar där. Men vi kollar vidare efter nya lämpliga objekt i vår närhet. Så det blir en semester tripp i stället och lite renovering av huset bra de å! :) Ha en skön helg med sill, pärer och nubbe så ses vi här framöver KRAM så länge!

onsdag 10 juni 2015

Vardagsrummet i ny skrud







Här kommer mitt ny dekorerade vardagsrum i retro stuk. Härligt med lite somrigare färger! Gardinerna kommer i från Jotex så otroligt snygga enligt mig! Vasen på orgeln är ett semester fynd från Kalmar. Retro prylar gör mig glad, gillar lekfullheten mönstren och formerna skarpt! Har gjort så många fina fynd på sistone i olika pris klasser. Har inte hunnit lägga upp dom än, men dom kommer duka upp här fram över! Jag har varit så slut den senaste tiden värk och en otrolig trötthet som vägrat gett med sig. Men våren har ju inte varit den bästa för någon och speciellt inte för min med Fibero! Men jag hoppas att värmen kommer och stannar snart för efter midsommar går jag på semester. Nu blir det the och senaste numret av Älskade hem! Ha en skön kväll alla så ses vi här fram över kram!