torsdag 30 juli 2015

Loppis på landet












En dag tog vi en tur ut på landet. Bland annat till Sik och denna underbara loppis Utvalt! Susan Cedergård heter ägarinnan.Verkligen värt ett besök om ni har vägarna förbi Sik! Blev även en liten till gårdsloppis i närheten. Där köpte jag en tunika en blus ett par skor för 60:- ordinarie pris 595:- och den mellan stor ugglan i keramik som de två övriga från Nostalgi Rundan i Varberg. Det blev ett Bil och flyg museum besök också väldigt mycket att titta på vill jag säga. Tog aldrig slut på sevärdheterna bilder kommer därifrån med får ni se! Så det blev en händelserik dag med fina fynd och många intryck av olika slag. Jag längtar redan tillbaka! Nu blir det att fortsätta här hemma på gården med lite trädgårdspyssel. Så ha det fint så länge kram!

tisdag 28 juli 2015

Varbergs hamn











Här kommer lite bilder från Varbergs hamn och kallbadhuset! Det är så otroligt vackert vid havet när solen skiner klart. Man bara sitter där och njuter och hämtar in behövlig ny energi! Vi fick några soliga dagar som tur var. Här hemma har det ju mest bara regnat! Sommaren är kort det mesta regnar bort, har verkligen stämt på denna sommar! I lördags var det uppehåll här hemma med faktiskt och en massa bakluckeloppisar nere på köpingen. Min kompis Christina och jag tog en tur och vi hittade en hel del. Bilder på mina fynd kommer framöver! Nu väntar kudden på mig för det har varit en intensiv dag på jobbet. Är det så här i turist tider, väldigt kul men det tar på krafterna som sagt! Så sussa sött alla vänner så ses vi snart igen kram!

söndag 26 juli 2015

Varberg shopping











Två dagar blev det shopping i Varberg stad! Dessa butiker blev mina favoriter. Nostalgi Rundan med massor av prylar från 50,60, 70 och 80 talet. Blev en hel del som fick följa med mig hem därifrån! Kakfatet, glasvasen, två av ugglorna den största och minsta, knivstället och konservöppnaren. Fröken solsken blev min klädbutik favorit. Där köpte jag en vacker tunn blus och denna superfina retroklänning!  I det fina gula huset köpte jag en humla i trä som var ett hantverk från Å E- sons slöjd i Ljungby Småland. Fler bilder kommer dyka upp här från Varberg och på fler turer vi var ut på. Det var en väldigt lyckad semester med varierat väder, men mest sol. På vägen hem tog vi vägen förbi Tjolaholms slott och Göteborg, bilder därifrån kommer med. De är mysigt att titta på dessa bilder och tänka sig tillbaka i detta skit väder! Mys in er med varmt the, kanske en bra tidning eller bok och tända ljus i dag, det ska jag! :) Så ha det bra så länge så ses vi kramiz!