måndag 31 augusti 2015

En dag på stranden










För några helger sedan var vi till Rasbacken i det ljuvliga sommar vädret. Så mysigt och vackert där! Vi brukar vara dit några gånger på sommaren det ligger ca 1,5 mil hemifrån. Men i år har det bara blivit en resa! Nu börjar hösten göra sig påmind. Men vi har beställt en solsemester tur och hoppas på fint väder så man får lite sol på kroppen med. Bara knoppen som mest fått färg hittills i sommar! I dag och i morgon är jag ledig för jobbade ju helg. Det gick skapligt tycker jag, fick vila när jag kom hem! Vi håller på med vår höst beställning för fullt där och nya prylar från mässan kommer även att dyka upp då och då. Alltid lika spännande att se vad som kommer. Så om några veckor blir det till att göra höstfint i butiken, mycket jobb men är alltid lika kul att se slut resultatet! Nu blir det en liten promenad före middagen. Ha en bra vecka vi ses och kramiz från mig!

fredag 28 augusti 2015

Några sommar fynd








Här kommer några av mina sommar fynd! Tv kannan, burkarna och plåtbrickan köpte jag på en antik bakluckeloppis på Postplan. Lampan och morteln i tik är från Solhusets loppis. Kastrullunderläget i original förpackningen och kryddsatsen kommer från Butik Unik. Servett stället köpte jag i Nyåker på en loppis! Allt går i retro stil och ska förgylla mitt kök. Så mysigt och fint med gamla prylar, dom har en skäl! Jag blandar  nytt och gammalt men försöker hålla ihop det hela. Oftast i stil och färgnyanser på något vis! Det har blivit lite loppis besök i sommar och fler av mina fynd kommer att dyka upp här fram över! Nu blir det till att vila en stund, har blivit mycket av de denna veka. Men känner mig lite bättre i värken i dag. De är bra eftersom jag ska försöka jobba i helgen, som jag nämnt tidigare! Hoppas på en fin helg till er alla och kram från mig så länge!

onsdag 26 augusti 2015

Vilken samling











Här kommer lite fler bilder från vår semestertur till Varberg! En dag for vi ju ut på landet och kikade lite som jag tidigare visat här. Vi besökte bland annat Svedinos bil och flygmuseum, vilket ställe! Det tog aldrig slut på sevärdheterna snacka om samlare. Vi hade sett på T- Fordens historia kvällen före på Tv och nu fick vi se dem live så kul! Kan verkligen rekommendera ett besök där om ni har vägarna förbi Varberg. Nu i dagarna investerade även jag i en ny bil. En Toyota auris lite sportigare modell väldigt snygg och underbar att köra. Men det kändes lite vemodigt all lämna ifrån sig gamla camryn som har tjänat mig i åtta år! Få se hur länge denna bil får hänga med mig. Jag har varit hemma i en vecka nu från jobbet, det kallades för bränn och gnällkäring tidigare innan det fick ett riktigt namn. Det stämmer så himla bra för det bränner och värker över allt i kroppen så man blir helt matt. Men det går i vågor så jag hoppas att det värsta ger sig snart! Snart är det freda igen då, så ha en trevlig helg. Jag ska försöka jobba så har ni vägarna förbi Ljustorget så kanske vi ses kram!

onsdag 19 augusti 2015

Sensommar mys








 I dag packade vi matsäcksväskan efter jobbet och for ut i naturen och åt! Vid stannade vid Sillerboån och dukade upp vår middag. Detta borde man göra lite oftare! Vilket underbart sensommar väder vi fått gäller att njuta fullt ut. Nu måste jag göra kväller och försöka sova. Men jag har kommit i ett dåligt skov just nu med värk. Jag brukar bli sämre mot hösten men jag hoppades att det fina vädret skulle förskjuta det hela en aning men det verkar inte så! De är bara att gilla läget och göra det bästa  möjliga av det. Så natti natti alla vänner och sov gott så ses vi här snart igen kram!



måndag 17 augusti 2015

Mitt sommar kök










Här är mitt sommar kök! Med både gamla och nya fynd och äpplen blev årets tema! Att ändra med små medel kan också vara kul och jag gillar ju att ändra efter årstid som ni redan vet. Att dekorera och få ihop allt som man redan har sett det i sitt huvud är spännande! För det mesta får jag ändra en aning innan jag blir riktigt nöjd med det färdiga resultatet och så här blev det i år. I dag har jag varit ledig för jag jobbade helg. Underbart i det ljuvliga vädret och nu blir det en kvällspromenad efter middagen. Vi ses hoppas ni andra hinner njuta också, kram så länge!

fredag 14 augusti 2015

Livets goda










Livskvalitet på hög nivå, en vanlig Måndag eftermiddag vid Letsjön! Med svåger och hans familj. Man får ta alla tillfällen man kan att njuta av solen när den dyker upp och man har börjat jobba igen! :) Jag älskar verkligen denna vackra sjö och plats. Före semestern bjöd vi på en stuga vid sjön. Helt perfekt tyckte jag med el och vatten indraget. Så man kunde bo där permanent om man ville och på lagom avstånd från vårt hem. Men det blev budgivning och vi stannade trots allt positivt. För man kan ju inte bara tänka med hjärtat, det skulle bli för dyrt för oss i slutänden! Men det känns surt för vi hade varit dit några gånger och jag hade ju redan flyttat in liksom dum som man är. Men vi kikar  vidare kanske det blir vår tur nästa gång! Vi håller på med en massa fix här hemma, så blev det ju en mysig semester i stället! :) I dag har jag och Rebecka gott runt kyrksjön i det fina vädret. Efter blev det lite lunch på Finess och kaffe hos Rebecka, en helt okej dag! :). Få se vad kvällen kommer att bjuda på. Ha en fin och skön helg alla, själv jobbar jag. Men bara till 15.30 som tur är, så jag hoppas på två fina kvällar denna helg. Vi ses kram från mig!