måndag 30 november 2015

Ljus i vintermörkret











Har varit ledig i helgen och då passat på att vinter piffa lite här hemma! Mycket tända ljus behövs i denna tid, speciellt när snön inte fallit än! Nu är jag äntligen fri från huvudvärken, fem gånger hos kiropraktor och en hos massör blev det. Men är fortfarande väldigt trött och fibromyalgin blir jag ju inte av med! Men att pyssla på här hemma i maklig takt, ger mig ny energi. När man kan sätta sig ner och känna sig nöjd över det färdiga  resultatet! Här kommer bilder på det hela. Jag har inte bloggat så mycket på sistone eftersom jag varit dålig. Sedan har rörmokarna brutit värmen till mitt sy rum där jag sitter, så det är väldigt kallt här. Vi håller på att renoverar som ni vet. Nu ska jag göra middag, köttbullar, brunsås och mos får det bli i dag. Ha det så bra  mina vänner så ses vi kramiz!

måndag 9 november 2015

Höst kök











Här kommer bilder på mitt höstkök med retro touch! Hösten är en underbart vacker tid med alla dess glödande färger och det vill jag gärna även ta med mig in! Nu står vintern för dörren och jag gillar ju att ändra inredningen efter årstid. Så vi får se hur det blir längre fram. Jag har tagit igen mig rätt bra och de är tur för det är mycket att stå i på jobbet just nu. Vi fick hem 11 pall med ljus samt prylar som ska plockas upp och dekoreras klart till advent. Jag har varit till kiropraktorn i dag med och han säger att jag har blivit mycket bättre, men behöver ytterligare några behandlingar! Vi håller på att renovera två toaletter och tvättstuga här hemma det går "sakta" men säkert hoppas jag! Det är svårt att bestämma ny inredning, man vill ju inte ångra sig precis. Tvättstugan har vi lyckats få i hop så nu väntar vi på prylarna som ska dyka upp om några veckor. Så spännande att få se det färdiga resultatet och jämföra med sina tankar, ritningar. Men det är lite knepigt när man blir nödig och vattnet är avstängt. Nu blir det lite ny lektyr och the för min del, ha en skön kväll och natt kramiz!

fredag 6 november 2015

Kroatien











Här kommer lite bilder från vår semesterresa till Kroatien (Porec)! En tur in till stan blev det denna dag, vi tog för det mesta det lilla tåget som gick förbi vårt hotell. Lunch på en mysig restaurang  och en kvälls drink fick avsluta denna dag. Bilder på fler av våra äventyr kommer dyka upp här framöver! Ha en trevlig helg alla och kram från mig så ses vi snart här igen!