torsdag 31 mars 2016

Toa uppe klar







Här kommer lite före och efter bilder på vår nyrenoverade toalett uppe! Den går i lantlig stil och jag gillar verkligen de grå medaljongtapeterna som påminner mig om 70 talet! Jag är super nöjd med slutresultatet, kunde inte blivit bättre! Spegeln är från Jysk, lampan från Ikea, tvålpumpen i fusk marmor från Albert och Herbert och ljuslyktan samt vasen från mitt jobb Ljustorget! Nu är det full fart på jobbet då påsken ska ut och våren fram. Vi har fått massor av nya fina ljuslyktor som kommer komma fram eftersom. Så ni är varmt välkomna in om ni har vägarna förbi Ljusdal! Ha en fin kväll och kram från mig så länge!

tisdag 29 mars 2016

Hyllan på plats



Nu är hyllan på plats. Så här blev det färdiga resultatet! Lite reseminnen och andra prylar jag gillar. Glas valen och pingvinen är loppis fynd som jag inte har visat tidigare. Så snygga och coola enligt mig! Blir nog att jag kommer att ändra lite i den efter årstid. Roligt med lite förändring! Jag har haft en bra helg Vi har röjt en del här hemma i helgen, men det är massor kvar att göra. Vi han även med att hälsa på i Edsbyn där vi blev bjudna på plockmat och falskpotatiskaka till kaffet inte dumt alls! Blir lite för långt i mellan gångerna vi är dit, men jag hoppas det kommer bli bättre framöver. Nu blir det lite kvällsläsning i nya Drömhem och trädgård innan John-blund kommer. Så natti natti från mig och kramiz tills vi ses!

måndag 21 mars 2016

Mitt vår kök












Mitt vårkök går i lila och senap! Visa saker är nya loppisfynd. Bl a.. skålen på mikron, bonaden med fåglar och korgen med plastgrönsaker! Korgen köpte jag på Dollar och grönsakerna på butik unik. Bonaden kommer från unik med men skålen från en loppis i Tallåsen. Fina och roliga fynd i lite retro stil. Så nu väntar jag på att det ska bli vår även ute! I morgon ska jag och min dotter hämta hyllan jag fick på bröllopsdagen av barnen, för den har kommit nu. Så spännande att få se den på plats med prylar på. Men nu ska jag fixa middag, korvstroganoff och pasta blir det i dag, så ha det bra tills vi ses kram!

onsdag 16 mars 2016

Badrummet klart










Här kommer bilder på vårt färdig renoverade badrum! Jag är så otroligt nöjd med slut resultatet, när alla prylar även kom på plats! Det blev till och med bättre än jag hade trott. Det är som att koma in i den finaste hotell toaletten att stiga in här nu! Lyxigt att ha golvvärme och handdukstork med, inget vi haft tidigare. Äntligen har vi ett helt hus inga rör som proppar och inga gamla rör som kan spricka. Allt är nytt och fräscht! Nu ska jag gå och njuta i vårt nya badrum med kabin i stället för ett gammalt badkar. Så ha det så fint tills nästa gång vi ses här kram!

söndag 13 mars 2016

Badrummet före







Här kommer de första bilderna på vår renovering av badrum, toa och tvättstuga! Det här är badrummet före och under renovering. Dom började att renovera augusti 2015 och nu fattas bara några detaljer så ska det vara klart. Det har varit elva stycken olika män (hantverkare) här under tidens gång tror jag. Murare, golvläggare, snickare, målare, elektriker, rörmokare, takläggare samt han som höll i trådarna. Så det har blivit lite nya bekantskaper under tid! Väldigt trevliga gubbar ( killar) tycker jag. Dom har skött sig bra och det färdiga resultatet är nog över det förväntade i alla fall i badrummet. Där allt passade som en smäck! Bilder på resultatet kommer, få ni se själva hur det blev. Jag är supernöjd fast det har tar lite energi att planera hur varje rum ska se ut med inredning och allt. För man vill ju inte bli missnöjd med något efteråt och jag tycker vi har valt rätt i alla rum. Som går i lite olika stilar fån modernt till lantligt! Toaletten uppe är också helt klar så bilder på den kommer med snart. I går hade vi en underbar dag på sjön med Tonys syskon och familjer. Grillning och bara mys blev det i det underbara vädret! Hoppas ni andra också haft en fin helg, ha en bra söndag så ses vi här snart, kramiz från mig!

fredag 4 mars 2016

Bröllopsdagen 2016











Förra fredagen firade vi vår tjugotredje bröllopsdag med familjen och katterna så klart! Vi har haft som tradition att köpa presenter till alla i familjen och äta tårta då! När barnen var små gömde vi paketen och gjorde olika kartor eller andra klurigheter för att hitta dom, så nu fick vi igen! Vi hade en mysig kväll med många fina presenter. Små barn små paket stora barn stora paket! Markus fick en kontorsfåtölj m,m och Rebecka en tv. Jag och Tony fick både användbara samt drick, ätbara prylar! Jag hade önskat mig en hylla och den fick jag. Men den var slut så den kommer senare! Jag fick hjälp av en god vän att beställa trummisen i mupparna (virkad) till Tony. För han spelar trummor själv och gillar honom skarpt. Så det blev en kul och uppskattad pryl! I dag har jag varit ledig för jag jobbar helg. Så det har blivit lite vår i köket i dag, fast snön singlade ner utanför fönstret. Bilder kommer på resultatet! Renoveringen är nu snart helt klar bara lite detaljer kvar att fixa i tvättstugan sedan piffning så klart! Är supernöjd med det arbete som gjorts av hantverkarna. Före och efterbilder kommer att dyka upp här framöver! Ha en trevlig och skön helg alla vänner och var rädda om varandra. För tiden bara rusar fram. Jag är så tacksam för min man, att vi hållit i hop i både motgång och medgång så länge. Jag önskar vi får ett långt liv tillsammans!