söndag 21 mars 2010

Banan & Cocoskaka i långpanna


Banan & Cocoskaka i långpanna.
Recept:
Sätt ugnen på 175 grader.
Gör först en vanlig sockerkakssmet.
Blanda i 1 mosad banan och 1 dl cocos.
Bred ut smeten i en lite mindre långpanna.
Grädda i ca 25 min.

Låt kakan svalna medan du gör glasyren.
Smält 50gr smör, tillsätt 3dl florsocker och 1tsk vanilinsocker.
Dra av kastrullen från plattan och blanda i 1 äggula rör kraftigt till smeten blir jämn.
Bred ut glasyren på sockerkakan och strö på valfritt strössel. (Här har jag använt tuttifrutt, men det går lika bra med choklad).

Lycka till!

2 kommentarer:

  1. Vad vårhärligt det ser ut! Skoj det här att man kan se lite oftare hur ni har det! Kram Bettan.

    SvaraRadera
  2. Mmmm... Ser gott ut, den ska nog testas i Dalarna :) Kramiz / Pernilla

    SvaraRadera