torsdag 22 januari 2015

Vår känsla







Här kommer lite nya loppis fynd med vårkänsla! Den vackra kudden i korsstygn, brädan med blommor och kryddkaret i trä är köpta på Solhusets loppis allt för 40:-. Glasljusstakarna kommer i från Riokompaniet för 30:-. Senapsburken och den lille fisken i trä kommer i från Fyndhallen för 40:-. Den stora fisken hade jag sedan tidigare men ville visa den med! Den gamla fina burken var lite dyrare den köpte jag på Villa nygammalt för 120:-. Så mysiga och fina prylar med lite retro och lantlig romans stil,som jag gillar! :) Från tidningen Retro (Åsas inrednings tips) "Saker är fina för att de är fina, inte för att de är värdefulla!"Köp grejer som får dig på gott humör. Du behöver en massa olika saker som gör dig glad och kan varieras. Kom i håg att det är bättre att ha för mycket än för lite. Minimalistiska inredningar ger ingen trevlig hemkänsla och en trevlig hemkänsla är väldigt mycket mer än att bara ha det snyggt. Men balans krävs även fast man köper gammalt, så man inte blir någon del av överkonsumtionen! "Egna ord" minimalistiska hem kan vara väldigt vackra, men det är bara inte jag! Min inredning är lekfull, romantisk och färgglad med retro tvist. Som ni redan borde ha uppmärksammat av mina tidigare inlägg här! :) Ha en fin kväll alla kram, så ses vi!

måndag 19 januari 2015

Bara mys










Här kommer lite fler aktiviteter vi sysslade med i Storhogna! Vi var en dag på Storhogna högfjällshotel (Vinterträdgården) och badade. Flickorna hade beställt spa behandling. Men vi övriga bara badade, bubblade och bastade så härligt! En kväll åkte vi till Vemdalsskalet och käkade på kina. Otroligt fräsch mat och väldigt god! Jag skulle inte ha något emot att göra denna tur till en tradition! :) Jag har jobbat helgen och det gick skapligt. Hostan vill inte ge med sig och jag hörde att det är vissa som gått med den i åtta veckor fy, det vill inte jag! Har tittat på mina inlägg från 2014 och set att det saknas en del från i somras. Så det blir nog ett inlägg med lite tillbaka blickar från då. I dag är jag ledig så nu måste jag fortsätta med mina hemma bestyr. Men ha en fin vecka alla så ses vi kram!

fredag 16 januari 2015

Skidtur i Storhogna











På nyårsafton blev det en sväng i backen så kul! Jag har inte åkt slalom sedan 2005 i Mässlingen, men det gick bra! Kvällen avslutades med bastu och ostbricka en helt fantastisk deg blev det med fint väder. Fler bilder kommer med fler aktiviteter vi roade oss med på resan! Ha en fin och skön helg, vi ses kram!

onsdag 14 januari 2015

Ny stylad





För en tid sedan var vi till Sundsvall med vänner. Det blev en sväng både på Birsta och inne i stan. På stan blev jag ny stylad av min goa vän Sara. Hon har även virkat denna superfina uggla till mig, som jag bara älskar!! Den ska få en plats i mitt nypyntade sommarkök, lite längre fram alltså! :). Jag har varit hemma från jobbet sedan i torsdags. Är förkyld och har en hemsk hosta som inte vill ge med sig. I natt har jag suttit  nere i en fåtölj halva natten och sovit, för det går inte att ligga. Försöker att kurera mig med olika metoder utan större förändring dock! Men under ledigheten hade vi det kanon skönt iallafall! Vi var till Edsbyn annandagen och for till fjälls (Storhogna) över nyår 6 dagar med familj och vänner! Där vi åt gott, badade och åkte slalom m.m. bara så underbart! :) Bilder där i från kommer att dyka upp här senare! När vi kom hem från fjällen skulle jag göra ett inlägg här. Men mitt tangentbord hade havererat. Tony min man som skaffat en ny dator ställde i ordning den gamla till mig, så snällt. Så nu kan jag fortsätta att göra mina inlägg här även detta år! :) Så jag hoppas ni fortsätter att titta in här lite då och då! :) Ha ett fint 2015 alla vener vill jag också säga och kramiz från mig så länge!