onsdag 26 september 2012

Dagens projekt






Här kommer lite bilder från dagens projekt och lite ny inkommet från jobbet! Så kul med allt nytt som dyker upp. Olika lyktor och stakar i glas, plåt och trä. Rådjur i silver och vit porslin.Glas änglar samt kransar, ljus i höstens alla färger och mysiga flugsvampar. Jag gillar verkligen detta jobb här kan jag få ut min kreativitet på alla de vis. Med dekoreringar av olika slag och färgkombineringar det är verkligen superkul! Fast man är rätt slut i både hjärna och kropp när man kommer hem. Men nu väntar kudden så sov sött alla vänner!

måndag 24 september 2012

Helgen






I helgen var vi till Edsbyn för att bland annat gratulera vår son Markus som nyss tagit körkort och det blev även en premiärtur i hans alldeles nyinköpta Honda! :). Bastu invigning blev det med, i min lillebror Kristians nybyggda super fina bastu, så skönt och mysigt nu när det går mot vinter! Önskar mig en bastu jag med! :). Det blev även lite loppis fyndat både på Erikshjälpen och på min svägerska Bettans egen gårdsloppis hemma i lillstugan på gården. Bilder på fynden kommer senare! Så det blev verkligen en super trevlig och lyckad helg, hoppas ni vänner också haft det!

fredag 21 september 2012

Tre gåvor

Jag har inte orkat blogga på ett tag nu! Har varit så otroligt mycket att göra på jobbet så kul men man är helt matt när man kommer hem. Så jag har hamnat framför tvn i stället för datorn. Har börjat en hel del nya program som jag gillar. Hela Sverige bakar som det var premiär på i går, är ett av dom. I kväll var jag på tjej middag hos min svägerska Leena, väldigt trevligt hade vi och god mat bjöds det på! Här är lite gåvor jag fått på sistone. Min man kom hem från jobb i Stockholm i går och då fick jag en ny väckarklocka. Helt perfekt för min gamla bara krånglar! Ansiktsmasken från Yves rocher fick jag av min dotter i dag ska bli kul att pröva, den var mot rynkor! :) Ljuset som kallas Löneblad fick jag från Löjten lys i Norge. Vi alla på jobbet fick ett varsitt och dom är så otroligt vackra när dom brinner, så snällt av dom! :) I helgen är jag ledig så vi ska fara och gratulera vår son Markus som nyligen tagit körkort. Ska bli trevligt med lite presenter och tårta! Men nu är det kväller! men ha en trevlig helg alla vänner!

söndag 9 september 2012

Höstbord





Nu är hösten här, i alla fall på jobbet! :) Höstdekorationen är på sin plats och här har bröllopsbordet fått lämnat plats till ett nydukat höstbord med alla sina sprakande och härliga färger. I alla fall i min smak som sagt, jag gillar ju orange! :) Vi går ju mot mörka tider nu, när man får krypa in i sina små vrår och mysa med en massa tända ljus, då så klart! Så har ni vägarna förbi Ljusdal kom in och njut med oss i denna härligt sagolika miljö! Sitt i lugn och ro i vårt mysiga café med en god kopp guldrutans kaffe eller en kopp té med tillbehör. Det är extra kul när de dyker upp något känt ansikte i butiken, Så varmt välkommen in! Ha en skön söndag kram!

lördag 8 september 2012

Loppis nytt





Här kommer mina senaste loppis fynd! Ljusstaken, blomman i kruka och geting fångaren har jag köpt på Unik butik nere på köpingen för den ringa summan 40:-. Rådjuret i gips är från mitt gamla jobb Solhusets loppis, i gamla stan den kostade 20:-. Gungstolen gjord av gamla konserver, som är en nåldyna har jag fått av min svärmor Ulla och den har hon också köpt på mitt gamla jobb! Loppis I LOVE! :) = återvinning! Ha en trevlig lördagskväll alla fina där ute!

onsdag 5 september 2012

Piff




Här kommer lite mer bilder från den nybyggda balkong, lite mera piffad! :) Här har det blivit en hel del sköna dagar i sommar. Så glad över vår nya balkong, blev riktigt nöjd med den! Fattas fortfarande lite piff, har lite idéer kring de.Men det får nog vänta till våren. I dag har jag dekorerat om på jobbet nästan hela dagen. Så kul men jag blir oerhört trött. Det är min sämsta period just nu. Jag har ont i kroppen hela tiden och domnar i armarna så jag vaknar på natten. Men jag trivs ju så bra med mina arbetskamrater och mitt jobb så jag glömmer bort värken där. Men när jag kommer hem gör sig värken verkligen påmind! Men det är bara att kämpa på för jag brukar bli bättre längre fram. Nu blir det lite té, alvedon och sängläge, kram på er vänner!

måndag 3 september 2012

Höst på g





Nu är hösten på gång på jobbet ( Ljustorget )! Ska bli superkul att dekorera om i butiken med det nya som kommer att dyka upp eftersom. Både ljus men även nya prylar Vackra servetter och kort i 3D har redan kommit upp i butiken. Jag är så glad och tacksam över mitt  nya jobb! Hoppas verkligen på en fastanställning längre fram. Trivs både med mina arbetskamrater och arbetsuppgifterna. Men särskilt med pyntningen i butiken då förståss som verkligen känns som min grej liksom. Vi har annons ute nu i tidningen Isabellas så kul att se min och Lenas första egna dekoration i turkost och orange. Vill inte låta skrytig men inte tokigt för att vara första gången, tycker jag i alla fall! :)

lördag 1 september 2012

Till höst garderoben






Här är lite nyshoppat till höstgarderoben! Förra helgen var vi till Sundsvall och månadshandlade som vanligt och det blev en sväng på Birsta med. Eriksjälpens secondhand är ju ett måste för mig när jag är dit .Där hittade jag tunikan, koftan och den blommiga klänningen alla plagg kostade 69:- st. Den korallfärgade tröjan köpte jag på H&M för 149:-. Hittade även ett par jeans som jag tänkte köpa men väntade med dom. För jag tänker skicka efter lite från H&M katalogen lite längre fram, så då beställer jag dom där i stället. Klänningen med de små vita hjärtan har jag köpt på mitt gamla jobb Solhusets secondhand här i Ljusdal för 40 :-. Jag gillar att handla på secondhand! För det är ju oftast inte riktigt årets mode och jag gillar att blanda lite äldre mode med nytt. Så blir det ju oftast billigare och man är lite snällare mot miljön! :) Ha en fortsatt trevlig helg alla!